Sint Nicolaas in Heelsum

Kleine Heelsummers kijken er al reikhalzend naar uit.

Op zaterdag 14 november 2015 zal Sint Nicolaas weer in Heelsum arriveren. De Sint doet dit door een rondtocht te paard door Heelsum te maken. Aan het eind van deze tocht wordt de Goedheiligman officieel ontvangen in de muziektent aan de Prins Bernhardlaan in Heelsum. De rondgang door Heelsum zal starten 14.00 uur op hoek van de Dopheidelaan en de Bennekomseweg. Tijdens zijn tocht wordt de Sint vergezeld door heel veel Zwarte Pieten en zelfs zijn Zwarte Pieten orkest. De Pieten zullen aan de kinderen die langs de route staan pepernoten uitdelen. De rondtocht wordt muzikaal begeleid door de Drumband Heelsum. Als de Sint bij de muziektent aankomt, het zal dan ongeveer 15.30 uur zijn, wordt hij daar opgewacht door Heelsums Harmonie die daar ook de bekende liedjes zal spelen en zal hij officieel in Heelsum verwelkomd worden door een lid van het college van B & W van de Gemeente Renkum. Voor de kinderen die bij de muziektent staan te wachten is er vanaf 15.00 uur een gezellige Sinterklaassfeer die wordt verzorgd door Heelsums Harmonie en het T2 koor uit Heelsum. Deze zullen ook de rest van de middag het muzikale deel verzorgen. Hieronder de route die de Sint zal afleggen. De Sint wordt bij zijn intocht in Heelsum extra geholpen door Spar Heelsum, Franks Fietsenwinkel, Kapsalon Jansen, Shop 144, Kota Radja, T2 muziek, Assurantiekantoor Van Weelden, La Porta, Mamajona en Rehoboth.

Route

In Heelsum, op 14 november 2015. Start om ± 14.00 uur.

Hoek Dopheidelaan/Bennekomseweg
Bennekomseweg

Klein Amerikaweg
Airborneweg
Hackettweg

Bennekomseweg
Hogenkampseweg

Esdoorndreef
Bram Streeflandweg

Bennekomseweg
Doornenkampseweg

Koningserf
Tamboer
Gardiaan
Doornenkampseweg
Barend Ferwedastraat

Bart Crumstraat
Patrimoniumweg

Utrechtseweg

Kerkweg
Kastanjelaan
Utrechtseweg

Prins Bernhardlaan
Papyruslaan
Einde tocht bij de Muziek

Vanaf 22 November kunnen de kinderen bij kapsalon Jansen, bij de Spar, Shop 144 of bij Franks Fietsenwinkel een papierenschoen ophalen. Knip deze uit, versier hem en lever de schoen weer in bij één van de vier genoemde winkels in Heelsum. Doe dit wel voor VIER December.

De Sint zal op VIJF December van 10.00 tot ongeveer 12.00 de schoentjes teruggeven aan de kinderen met misschien wel een leuke verrassing erin. De Sint heeft gezegd dat hij dat zal doen in Franks Fietsenwinkel in Heelsum.