17 januari 2019

De afgelopen week hebben we de balans opgemaakt van onze actie ‘Unicum Heelsum in actie voor Serious Request’.
De leden van Unicum en de inwoners van Heelsum hebben deze actie enthousiast ondersteund en dit resulteert in een opbrengst van maar liefst €873! Ons streefbedrag van €750 hebben we hiermee ruim gehaald.

We willen jullie nogmaals hartelijk danken voor jullie steun, jullie donaties, hulp tijdens de actie in de nacht, voor het ontbijt en de feestelijke aankleding!

Ook hartelijk dank aan de ondernemers die onze actie enthousiast hebben ondersteund en gesponsord.

Franks Fietsenwinkel
Kapsalon Jansen en Pruiken Heelsum
Spar Heelsum
Hippo Verzekeringen & Hypotheken
D’ Oude bloemensmidse
Hoeve Doorwerth
Kota Radja
Shop 144
Beauty Comfort Huidinstituut
Ergo Invent
De RijnVallei Verzekeringen
De Klankkast Praktijk voor gitaarles in Heelsum
Verkeersregelaars Gelderland-Midden
Renkum.nieuws.nl
Gerrit Straatman

                                                                                                                                                                 23 december 2018

Afgelopen zondagnacht (22 op 23 december) zijn de dj’s Mark en Rámon onder begeleiding van een heel team van 3fm door Heelsum gelopen tijdens de actie Serious Request Lifeline 2018.
Als Unicum Heelsum waren we blij verrast dat er zo veel mensen vroeg hun bed uit waren gekomen om de dj’s aan te moedigen en de actie te ondersteunen. Om 3.00u zijn de dj’s vanuit Oosterbeek vertrokken en via Doorwerth/ Kievitsdel naar Heelsum gelopen waar ze rond 5.00u aankwamen. Onze burgemeester Agnes Schaap en wethouder Jasper Verstand hebben de dj’s vergezeld op hun tocht van Oosterbeek naar Heelsum wat voor ons een leuke verassing was. We hebben de dj’s een ontbijt aangeboden en hebben de cheque met de opbrengst van de inzameling overhandigd. Dit werd allemaal live op radio 3fm uitgezonden.
We hebben het streefbedrag van €750 gehaald en gaan daar waarschijnlijk overheen. Er komen nog wat donatieboxen binnen dus het definitieve bedrag wordt na de Kerstdagen bekend.
Als Unicum Heelsum bedanken we alle inwoners en ondernemers die hebben gedoneerd en die ons hebben geholpen om het een feestelijk ontvangst te maken! We kijken terug op een geslaagd evenement.

Ondernemersvereniging Unicum Heelsum komt in actie voor Serious Request Lifeline!

Doneer bij de ondernemers van Heelsum in de Serious Request Donatiebox. Dit jaar is er door Serious Request gekozen voor drie doelen van het Rode Kruis: reanimatie in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten.

In de nacht van zaterdag op zondag 23 december lopen de 3FM Dj’s onder andere door Heelsum. Tijdens de doorkomst wordt de opbrengst bekend gemaakt en wordt de cheque overhandigd aan de dj’s Mark & Rámon. Ook bieden we de dj’s een klein ontbijt aan.Bekijk onze website www.unicumheelsum.nl en onze facebook pagina voor meer informatie over de actuele doorkomsttijd en kom je bed uit om Mark & Rámon aanmoedigen! Wij zorgen voor warme chocolademelk en krentenbollen. Verwachte doorkomsttijd is tussen 04.30u en 05.00u voor Kapsalon Jansen en Franks Fietsenwinkel.

Je kunt ook online doneren!

Onze actiepagina is staat hier.
https://kominactie.npo3fm.nl/actie/unicum-heelsum-in-actie-voor-serious-request